0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nađ: Biće do kraja prvenstva još spornih detalja

Objavljeno: 25.02.14 u 13:40

Sportski direktor Partizana Albert Nađ u današnjem druženju sa novinarima beogradskih redakcija pričao je o subotnjem gostovanju u Novom Pazaru, ali nije želeo previše da komentariše suđenje odnosno poništeni gol crno-belih u samoj završnici meča bez obzira na insistiranje predstavnika sedme sile.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Nisam komentarisao jesenas nijednu situaciju u vezi sa suđenjem, pa neću ni sad, niti bi to trebalo da rade igrači. Njihov posao je da igraju, a postoje nadležni koji će time da se bave. Mi ćemo da gledamo samo naše dvorište. Niti želim da bilo ko sa strane, da neko drugi komentariše suđenje na našim utakmicama. Mi smo uložili prigovor na suđenje, na šta imamo pravo. I to je sve. Biće do kraja prvenstva sigurno još spornih detalja. Mene je u Novom Pazaru, lično, više zabrinulo to što se igralo sa jednom loptom, što je sudija delio žute kartone našim igračima bez neke potrebe“ – kazao je Nađ, a prenosi Mondo.

Prema rečima sportskog direktora kluba iz Humske iz Partizana nikada nisu dolazile teške reči, ali je sasvim po njegovom mišljenju normalno da trener ima pravo na da iznese svoj stav o detaljima sa meča.

„Od nas niste čuli ‘neregularno prvenstvo’, ‘odustajanje’ i slično. Ne! Trener je samo prokomentarisao detalj koji je mogao da odluči utakmicu. Ne interesuje me nijedan drugi klub, izjave drugih trenera… Šta će oni da pričaju to je njihova stvar, mene zanima samo Partizan“ – jasan je bio Nađ.

Upravu Partizana takođe su iznenadile prozivke iz Novog Pazara s obzirom da crno-beli nisu imali nijednu primedbu na gostoprimstvo i da su na kraju utakmice domaćinu čestitali na osvojenom bodu. Nađ je takođe dodao da klub ima pravo da iznese primedbu u vezi sa stanjem terena ili da sumnja u odluku sudije zbog nepriznatog gola, ali da to nema veze sa onim o čemu pričaju Pazarci.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter