0
Fudbal

Siti i Njukasl žele Živkovića

Objavljeno: 20.02.14 u 12:06

Holandski fudbaler, srpsko-kurakaonskog porekla, Rišairo Živković, meta je sve većeg broja klubova, a pomenutom broju pridružili su se i Mančester Siti i Njukasl.

risairo-zivkovic-lopta

Živković trenutno nastupa za Groningen koji još uvek nije spreman da ga proda, znajući kakav fudbalski biser ima u svojim redovima. Osim pomenutih Sitija i Njukasla, za Živkovića se od ranije interesuju Ajaks, Liverpul i Barselona.

“Prioritet su nam holandski igrači, ukoliko budemo tražili pojačanja. Živković se uklapa u profil koji tražimo”, rekao je sportski direktor Ajaksa, Mark Overmars, istakavši time da je i šampion Holandije zainteresovan za tinejdžera iz Groningena.

Trenutni ugovor Živkovića i Groningena važi do leta 2016. godine, ali je sva verovatnoća da Groningen neće uspeti da ga “sačuva” do tog perioda, te da će u najboljem slučaju Živković ostati u Holandiji ali u nekom od većih klubova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter