0
Fudbal

Mrkela: Srbija ne odustaje do Rišaira

Objavljeno: 20.02.14 u 09:27

Još jedan fudbalski biser srpskog porekla, mogao bi da “obiđe” srpsku reprezentaciju i zaigra za neku drugu nacionalnu selekciju.

Rišairo Živković

U pitanju je supertalentovani tinejdžer, Rišairo Živković, kojeg Holanđani nameravaju po svaku cenu da zadrže u svom nacionalnom timu.

“Tim problemom se bavim još od novembra 2012. godine. Pokušavam da ubedim Rišaira da zaigra za nas, ali je problem što on nikada nije živeo u Srbiji i nema osećaj pripadnosti. Dobro govori srpski, oca nikada nije video a majku ni ne viđa, pa sam pregovarao sa njegovim starateljima odnosno tetkom i tečom. Savo Milošević i ja smo dobili njegov pristanak ali se posle predomislio na nagovor čelnika Groningena. Videćemo, “trka” još nije završena”, rekao je zamenik direktora mlađih kategorija FSS, Mitar Mrkela, u izjavi za “Novosti”.

Rišairo trenutno nastupa za prvi tim Groningena, odigrao je tri meča za reprezentaciju Holandije do 19 godina a traže ga Ajaks, Liverpul, Njukasl, Mančester Siti…

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter