0
Evrokupovi

Siti bez Aguera napada Barselonu

Objavljeno: 17.02.14 u 17:10

Jedan od derbija osmine finala Lige šampiona biće odigran već sutra u Mančesteru gde ćeSiti ugostiti ekipu Barselone. Za domaći tim definitivno neće igrati Serhio Aguero što je na današnjoj konferenciji za medije potvrdio menadžer „građana“ Manuel Pelegrini.

Soccer - Barclays Premier League - Manchester City v Arsenal - Etihad Stadium

„Aguero nije u konkurenciji za ovaj meč. Videćemo da li će da bude spreman za subotnji prvenstveni duel protiv Stouka, mada sumnjam da ću i tada moći da računam na njega“ – rekao je Pelegrini.

Argentinac je povredio zadnju ložu u januarskom duelu protiv Totenhema, a pored njega pod znakom pitanja za sutrašnji duel je Brazilac Fernandinjo mada Pelegrini veruje da će on biti spreman za meč protiv Barselone.

Izostanak Aguera u prethodnom periodu nije se previše osetio pošto su upražnjeno  mesto vrlo dobro popunili Edin Džeko i Stevan Jovetić koji uz Alvara Negreda terorišu protivničke odbrane.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter