0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stefan Mihajlović se seli u Slobodu iz Užica

Objavljeno: 15.02.14 u 10:44

Među igračima Crvene zvezde koji će prolećni deo sezone provesti na pozajmici našao se i mladi napadač Stefan Mihajlović koji će se sa Marakane preseliti u užičku Slobodu za koju će odigrati drugi deo takmičarkse godine.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ranije smo već pisali da je Omega Roberts dobio papire i da je slobodan u izboru novce sredine, kao i Ognjen Ožegović koji se preselio u Rad, Nemanja Ahčin je pozajmljen crnogorskom Grblju, dok su se Milan Jokić i Stefan Čikić preselili u BSK iz Borče za koji će igrati u narednih šest meseci.

Rezervni golman Miloš Vesić i Peruanac Migel Arauho je trebalo da pojačaju subotički Spartak kao pozjamljeni igrači, ali ta priča još uvek nije finalizovana.

Ovim skraćenjem spiska igrača u profesionalnom pogonu smanjene su i finasijske obaveze prema fudbalerima, a pored toga i trner Slaviša Stojanović će imati jasniju situaciju u timu pošto sada na raspolaganju ima 22 igrača i tri golmana što bi trebalo da bude dovoljno za prolećni deo sezone.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter