0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Piksi Karadžićev izbor, Milanović razmišlja o strancu

Objavljeno: 13.02.14 u 09:35

Pošto mu se nije ispunila želja da zadrži Sinišu Mihajlovića na klupi reprezentacije Srbije predsednik FSS Tomislav Karadžić se okrenuo potrazi za novim rešenjem, a prema saznanjima Žurnala izbor prvog čoveka našeg fudbala je Dragan Stojković Piksi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nekadašnji predsednik FSS je nedavno ostao bez posla u Japanu pošto je imao slabe rezultate sa svojom Nagojom, a dugo je figurirao kao mogući naslednik Arsena Vengera na klupi Arsenala. Međutim, veliko je pitanje da li će Stojković biti u mogućnosti da prihvati poziv, ako ga bude, zbog određenih problema koje ima u Srbiji.

Jedan od potpredsednika FSS Goran Milanović nije isključio mogućnost da novi selektor bude stranac.

„Neozbiljno je da licitiram kandidatima, ali ne bih ni da prećutim da je to bio Stanojević. Mlad je, a dovoljno iskusan. Smatram da bi iz njegove generacije trebalo tražiti novog selektora, ali ako se ne opredelimo za takvog, ne isključujemo mogućnost da angažujemo stranca“ – rekao je Milanović za Žurnal i dodavši da bi Dragomir Okuka mogao da bude kompromisno rešenje.

Kada Milanović spomminje strance ne znamo da li misli i na Roberta Prosinečkog koji po svemu sudeći ne bi imao ništa protiv da sedne na klupu naše reprezentacije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter