0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Kasalica: Ne može se igrati sa Milijašem, mnogo je nervozan i samo viče (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.14 u 18:58

Napadač Crvene zvezde, Filip Kasalica, prokomentarisao je proteklih 20 dana koje su crveno-beli proveli na pripremama u Sloveniji i ponovio ciljeve u nastavku šampionata.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Podsetimo, Zvezda je pobedila sve rivale u kontrolnim utakmicama u Sloveniji, a Kasalica se za početak priče za ‘Sportal’ našalio na račun kapitena Nenada Milijaša.

„Igrali smo nožni tenis, u ekipi Milijaš, Kelhar i ja. Nismo mogli da igramo sa Milijašem, mnogo je nervozan i viče, na kraju je čak izašao iz igre, tako da smo zbog njega izgubili“, rekao je Filip i dodao:

„Mislim da smo odlično odradili ovih 20 dana priprema u Sloveniji, da smo se dobro uigrali pokazuju i rezultati. Ipak, najvažnije je da odigramo dobro protiv Javora na početku prolećnog dela sezone“.

Iako je bilo mnogo priče o tome da će napustiti Zvezdu i otići u Moldaviju, Filip Kasalica je ipak ostao na ‘Marakani’.

„Pregovori su trajali neko vreme, čekao sam Zvezdinu dozvolu da odem jer sam želeo da se prijateljski rastanemo. Usmeno sam se dogovorio oko transfera, čak su mi ugovor poslali faksom, ali kada sam stigao u Tursku na pripreme uslovi su bili drugačiji. Odlučio sam da se vratim u Zvezdu, jer su bili Rusi bili neprofesionalni i neozbiljni. Sada sam sve zaboravio, nisam na gubitku i idem dalje“, rekao je napadač crveno -belih i dodao šta očekuje u nastavku šampionata:

„Očekuje nas 15 utakmica, 15 finala, a meč sa Javorom će pokazati kako smo se spremili. Imamo bod manje od Partizana, to može lako da se nadoknadi“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter