0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

Džajić: Spremni smo da prekinemo dominaciju Partizana

Objavljeno: 07.02.14 u 18:19

Predsednik Crvene zvezde, Dragan Džajić, privukao je pažnju medija kada se srdačno pozdravio sa hrvatskim stručnjakom, Miroslavom Ćirom Blaževićem, nakon prijateljske utakmice crveno-belih i Slobode iz Tuzle.

FOTO: Starsport
FOTO: Starsport

Mnogi su odmah pokrenuli stare priče i neispunjenu Blaževićevu želju da postane trener Zvezde, koju je navodno osujetio upravo Dragan Džajić. Predsednik crveno-belih je u izjavi za ‘Jutarnji list’ rekao da nije imao udela u toj priči:

„Nisam ja! Dugo poznajem Ćiru i jednoj je zaista bio kandidat da postane trener Crvene zvezde. Ne znam zašto na kraju nije došao, ja u to nisam mešao prste, ne znam ni koliko je to bilo ozbiljno, iako znam da su pojedini članovi Upravnog odbora navijali za njega.Verujem da je hteo da dođe kod nas“.

Dragan Džajić je zatim rekao šta očekuje u nastavku šampionata u Jelen Superligi Srbije:

„Mislim da smo konačno spremni da prekinemo dominaciju Partizana. Zaostajemo jedan bod i to je sasvim dostižna prednost. Sve je i dalje otvoreno“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter