0
Domaći fudbal

Janković: Pojačanja nisu prioritet Rada

Objavljeno: 05.02.14 u 15:37

Trener  Rada, Aleksandar Janković, rekao je u sredu da eventualna pojačanja nisu prioritet kluba, kao i to da veruje da je trenutni igrački kadar spreman da ostvari cilj i izbori opstanak u Super ligi Srbije.

aleksandar-jankovic-rad

„Dobro bi bilo da nam dodju još jedno ili dva pojačanja, ali to mi nije prioritet. Mislim da sa ovim igračkim kadrom, sa igračima koji su došli u prethodnih dvadesetak dana i sa igračima koji su već bili tu, možemo da ostvarimo cilj“, rekao je Janković.

Fudbaleri Rada nalaze se u Antaliji na pripremama za nastavak sezone, a Janković je istakao da je zadovoljan dosadašnjim angažovanjem i posvećenosti igrača, kako na treninzima, tako i na odigranim pripremnim utakmicama.

Fudbaleri Rada, koji će u Turskoj ostati do 13. februara, u dosadašnjem delu priprema pobedili su kombinovani sastav Spartaka iz Moskve, a poraženi su od Astane.

hotsport.rs/Beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter