0
Evropske lige

Berbatov: Nakon razgovora sa Evrom sam odlučio da pređem u Monako

Objavljeno: 05.02.14 u 14:17

Novi napadač Monaka, Dimitar Berbatov, otkrio je da je odlučio da se preseli u Kneževinu tek nakon konsultacija sa bivšim saigračem iz Mančester Junajteda, Patrisom Evrom.

Dimitar Berbatov

„Konsultovao sam se sa Evrom oko prelaska u Monako i od njega sam čuo mnogo lepih stvari o klubu. Iako nije uvek pun stadion, tim je trenutno drugoplasirani u šampionatu i na dobrom putu ka ostvarenju zacrtanih ciljeva. Od saigrača poznajem Rikarda Karvalja, sa kojim sam pričao dok smo igrali u Engleskoj, tako da se ne osećam kao novi igrač u klubu“, ispričao je Berbatov.

Bugarin je odlučio da se konstultuje baš sa Evrom pošto je levi bek Mančester Junajteda nastupao za Monako od 2002. do 2006. godine. Već u utorak Berbatov je imao priliku da se upozna i sa ostalim saigračima pošto je odradio svoj prvi trening u novom klubu. Jedino se još nije upoznao sa Radamelom Falkaom, koji se oporavlja od povrede.

 

„Predstoji mi veliki izazov, da zamenim sjajnog igrača kao što je Falkao. Ipak, prvi cilj mi je da se uklopim u ekipu što je bolje moguće. Jesam stariji od Radamela, ali fudbal se igra glavom. Videćemo na narednim mečevima kako ću se snaći na terenu. Video sam dosta stvari na treningu, nadam se da mi neće trebati mnogo vremena za adaptaciju“, rekao je Berbatov.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter