0
Fudbal

Petković zadovoljio u Sidneju i dobio novi ugovor

Objavljeno: 03.02.14 u 21:19

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Nikola Petković, dobrim igrama je zadovoljio čelnike Sidneja i dobio produžetak saradnje sa australijskim klubom za još dve godine.

Nikola Petković

Podsetimo, Petković je po dolasku u Sidnej potpisao jednogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka saradnje, koja je sada i zvanično iskorišćena i produžena za još dv egodine. Bivši bek Zvezde je jedini fudbaler koji je odigrao svaki minut u dresu Sidneja od starta sezone.

„Srećan sam, Sidnej ima velike ambicije i pronašao sam svoje mesto u ovoj sredini. Klub konstantno želi učešće u Azijskoj ligi šampiona, stabilan je i pravo je mesto za mene u ovom trenutku. Imam podršku ostalih i to je uticalo na moju odluku da produžim ugovor“, rekao je prezadovoljni Petković.

Trener Sidneja, Frank Farina, ima samo reči hvale za srpskog fudbalera:

„Odlično se uklopio u naš stil igre, oslobodio se početnog pritiska i pronašao svoje mesto ekipi. Odgovara mu naš napadački ritam baziran na velikom posedu lopte, hrabar je i verujem da će biti sve bolji u godinama koje dolaze“.

Petković je u Sidnej došao u septembru prošle godine, mesec dana pre početka sezone. Saigrači su mu Miloš Dimitrijević i Ranko Despotović, ali i legendarni Alesandro del Pjero koji je kapiten.

hotsport.rs/Blic

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter