0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Kardif nije uspeo da angažuje Đorđevića, Lacio i dalje prva opcija

Objavljeno: 01.02.14 u 11:00

Transfer Filip Đorđevića u Lacio narednog leta bio je gotovo završena stvar, ali je posao rimskom klubu u poslednji čas mogao da pokvari Kardif koji je žarko želeo srpskog reprezentativca u svojim redovima.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Međutim, kako je u petak uveče prelazni rok u Premijer ligi završen, a Đorđević nije postao član velškog kluba sve je izvesnije da će pojačati Lacio, iako je za njega navodno bio zainteresovan i Inter.

Novo pitanje koje se postavlja da li će nekadašnji fudbaler Crvene zvezde tek na leto kao slobodan igrač stići u Rim kao što je ranije bilo planirano, ili će prema novim najavama već u anrednih nekoliko dana zadužiti nebeskoplavi dres.

U slučaju da Đorđević tokom zime stigne u lacio to unači da će italijanski klub morati da plati određeno obeštećenje Nantu s obzirom da je srpskom internacionalcu ostalo još pola godine ugovora sa „kanarincima“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter