0
Fudbal

Jagodina nakon preokreta bolja od Šturma

Objavljeno: 01.02.14 u 20:16

Fudbaleri Jagodine konačno su uspeli da zabeleže pobedu, u svojoj trećoj prijateljskoj utakmici tokom priprema u Turskoj. Izabranici Mladena Dodića bili su bolji od austrijskog Šturma rezultatom 3:2 (1:1).

jagodina-superliga

Podsetimo, Jagodina je u prva dva kontrolna susreta igrala nerešeno bez golova sa ukrajinskim Metalurgom i doživela poraz od rumunskog Petrolula. Konačno, u trećem susretu ‘ćurani’ su uspeli da zabeleže željeni rezultat.

Prvo poluvreme proteklo je u ofanzivi Šturma, koji je bio znatno opasniji rival. Tek u nastavku susreta Jagodinci su pružili mnogo bolju igru i sa tri gola uspeli da reše meč u svoju korist. Stelci za Šturm bili su Slofer i Viber, dok su pogotke za osvajača Kupa Srbije postigli Lepović i Pešić.

Jagodina je nastupila u sastavu: Perić, Milinković, Miladinović, Mihajlović, Živanović, Cvetković, Mitošević, Đurić, Lepović, Pešić, Arsenijević.

Igrali su još: Jokić, Filipović, Tomić, Ilić, Damjanović, Petričević, Vučinić, Šušnjar, Martinović, Ivanović, Jakimovski.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter