Fudbaleri Crvene zvezde su u subotu ujutru odradili još jedan težak trening po programu stručnog štaba i slušali vesti iz Beograda o snegu koji neprestano pada.

FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT

Izvesno je da će Milijaš i drugovi na tri dana morati da „raj“ koji su im omogućile Terme Čatež zamene sa beogradskim minusom i snegom.


“Zaista imamo odlične uslove ovde u Marini Portorož. Počev od smeštaja u hotelu, preko terena, do teretane i mirnog ambijenta. Još kad se jutros pojavilo sunce, sve je bilo kako treba”, kroz osmeh kažeFilip Kasalica, „povratnik“ među crveno-bele.

Brzonogi napadač je bio pred potpisom ugovora sa ruskom Mordovijom ali transfer je u poslednjem trenutku propao.

“Nema tu šta da se priča. Jedne uslove su ponudili faksom i preko telefona, sasvim druge kad sam stigao u Antaliju, gde su bili na pripremama. Kad smo to videli menadžer i ja odmah smo se vratili za Beograd. Šta je tu je. Sada su mojii planovi opet vezani za Crvenu zvezdu i potpuno sam posvećen pripremama ovde u Marini Portorož”, jasan je Kasalica.

Zvezdin napadač je dobar sagovornik i na temu mogućeg pojačanja našeg kluba, Sava Pavićevića.

“Znam ga odlično. Saigrači smo u reprezentaciji Crne Gore. O njemu imam samo reči hvale. Jednostavno ne znam da li je bolji čovek ili fudbaler. Ima veliko iskustvo i siguran sam da bi bio pojačanje za naš tim”, jasan je Filip Kasalica.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com