1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lane Jovanović o ponudi Vojvodine: Sve će vrlo brzo biti jasno

Objavljeno: 22.01.14 u 10:19

Čelnici Vojvodine su pre nekoliko dana na konferenciji za medije uprličenoj povodom poslednjih dešavanja u novosadskom klubu otkrili da su ponuduli bivšem reprezentativcu Milanu Jovanoviću da karijeru završi u njihovom klubu, a da potom zasedne u direktorsku fotelju.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Možda ne baš tim redom, teren, pa fotelja, ali ne mogu sada o tome da pričam. Daleko od toga da mi taj predlog ne godi. Naprotiv, počastvovan sam, ali bih razgovor na tu temu ostavio za neki naredni period. Vrlo brzo će neke stvari biti jasnije, što se mene tiče, pa možemo o svemu razgovarati. Očekujem da će sve da se desi u naredne dve nedelje“ – zagonetno je u izjavi za Sport rekao popularni Lane.

Jovanović je istakao da mu prija pažnja Vojvodine i zahvalio se na tome, ali nije želeo konkretno da se izjasni o predlogu već je dodao da će se vrlo brzo saznati kakvi su njegovi dalji planovi.

hotsport.rs/Sport

0
0

1 Komentara

  1. Kako da sedne u fotelju direktora kada jedva da je naučio da sklapa rečenice ???
    Neverovatne stvari u Srbiji su jedino moguće…Strašno…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter