0
Fudbal

Mesi već razmišlja o Svetskom prvenstvu

Objavljeno: 20.01.14 u 21:07

U svom intervjuu za zvanični sajt FIFA organizacije, četvorostruki osvajač Zlatne lopte Lionel Mesi otkrio je da već razmišlja o Mundijalu u Brazilu.

Lionel Mesi

„Pred Barsom je dosta zadataka ove sezone, ali ne žurimo nigde i idemo korak po korak. Sa druge strane, moraću da budem iskren, svi već razmišljamo o predstojećem Svetskom prvenstvu“, rekao je Argentinac.

„Pokušaćemo da odbranimo titulu u Primeri, da osvojimo Ligu šampiona ali Mundijal je nešto posebno. Mnogi pričaju da će Argentini grupa biti laka, ali to nije tačno. Čim se ti timovi nalaze na Mundijalu znači da im je tu i mesto. Neće biti lako ali jedva čekam da Svetsko prvenstvo počne“, dodao je Mesi.

Na pomenutom Mundijalu Argentina se nalazi u grupi F sa ekipama Nigerije, Irana i BiH, a Mesiju „nedostaje“ osvojeno Svetsko prvenstvo da bi bez ikakvih problema mogao da se smatra jednim od najvećih fudbalera u istoriji.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter