0
Fudbal

Andersonovo oproštajno pismo

Objavljeno: 18.01.14 u 11:30

Već je postao običaj da se sportisti opraštaju od navijača i najavljuju svoju budućnost putem društvenih mreža pa izuzetak nije ni Brazilac Anderson koji će narednih šest meseci provesti u Fiorentini kao pozajmljeni igrač Mančester Junajteda.

anderson-junajted

„Hvala Mančester Junajtedu za sve što mi je dao. Bilo mi je zadovoljstvo da budem deo tako velikog kluba. Nikada neću zaboraviti moje odlične kolege, prijatelje i sjajne ljude koji su u klubu, kao ni fantastične navijače koji su uvek bili na mojoj strani. Volim vas, uvek ćete biti u mom srcu. Sada moram da odem pošto mi je potrebno da igram“ – napisao je Anderson u svojevrsnom oproštajnom pismu na Instagramu.

Potom se Brazilac obratio i pristalicama svog novog kluba.

„Hvala Fiorentini na prilici koju mi pruža i što veruje u mene. Nećete zažaliti zbog toga pošto ću maksimalno biti posvećen zadacima i odužiću se profesionalizmom i kvalitetom. Zajedno ćemo biti srećni“ – kazao je Anderson.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter