0
Fudbal

Totenhem bi da vrati Berbu

Objavljeno: 16.01.14 u 18:18

Zašto menjati dobitnu kombinaciju? Totenhem planira da vrati nekada najboljeg strelca ekipe u svoje redove, u pitanju je Fulamov napadač raskošnog talenta Dimitar Berbatov.

Berbatov

Totenhem je minulog leta prodao Bejla i u zamenu za Velšanina doveo „brdo“ talentovanih fudbalera ali situacija u napadu prilično „škripi“ ove sezone. Novi menadžer Šervud u napadu ima za sada nedovoljno efikasnog Soldada, donekle probuđenog Adebajora i iskusnog Defoa, koji krajem februara odlazi iz kluba, pa je timu potrebna još jedna napadačka opcija.

Izbor je pao na bugarskog fudbalera koji je svojevremeno igrao fantastično za „Pevce“ pa ga je Mančester Junajted platio preko 30 miliona evra. Berbatovu ugovor ističe ovog leta, pa bi Totenhem želeo da ga dovede na polusezonu, za početak.

Cifra koja se pominje iznosi 1,5 miliona evra, kako bi ga Fulam pustio pre isteka ugovora, a problem bi mogao da se pojavi u činjenici da odnosi dva londonska kluba nisu na zavidnom nivou.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter