0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Lalatović napustio Voždovac, prelazi u Napredak

Objavljeno: 16.01.14 u 17:22

Mladi fudbalski stručnjak Nenad Lalatović od danas više nije trener Voždovca sa kojim je postigao sporazumni raskid saradnje.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Razlog zbog kojeg su se dve strane odlučile na ovakav potez je to što je Lalatović dobio ponudu kruševačkog Napretka da na klupi ovog kluba zameni Neška Milovanovića, što je on i prihvatio na iznenađenje čelnih ljudi beogradskog kluba.

„Tačno je da sam napustio Voždovac u kojem mi je bilo prelepo u prethodnom periodu i žao mi je što idem, ali je došlo do mimoilaženja u vizijama daljeg napretka kluba. Tražio sam da ekipa bude adekvatno pojačana kako bi ekipa bila hit proleća što nije ispunjeno. Prelazim u jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji sa čijim čelnicima sam se lako dogovorio“ – rekao je Lalatović.

Voždovac, koji je prvi deo sezone u Jelen Superligi pod Lalatovićevim vođstvom završio na 11. mestu, bi u naredna dva dana trebalo da odluči ko će biti novi šef stručnog štaba.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter