0
Evropske lige

Platini frustriran što samo Mesi i Ronaldo osvajaju Zlatnu loptu

Objavljeno: 14.01.14 u 21:20

Predsednik Evropske fudbalske organizacije Mišel Platini ua nemačke medije je izjavio da je vrlo razočaran što Zatnu loptu nije osvojio Frank Riberi.

Platini

– Žao mi je zbog Riberija. Hoće li i naredne ili za dve, tri godine opet biti birano između Ronalda i Mesija? Ako bolje pogledate, poslednjih godina Zlatnu loptu osvajaju samo njih dvojica. Ova dva fudbalera su šest puta osvajali tu titulu, a to je baš frustrirajuće – rekao je Platini.

S druge strane i pored toga što je zauzeo poslednje mesto u trci za Zlatnu loptu, Frank Riberi nije bio preterano razočaran.

– Šta sam više mogao da uradim u prošloj godini? Da li si drugi ili treći apsolutno je svejedno. Ja nisam egoista, a samim time ni ‘Zlatna lopta’ nije bio moj veliki cilj. Iskreno, drago mi je da smo sklonili ovu temu sa stola, jer mi je dosta pitanja o tome – rekao je Riberi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter