0
Domaći fudbal

Rad počeo pripreme (VIDEO)

Objavljeno: 09.01.14 u 13:40

Za igrače Rada odmor je završen. Ekipa sa Banjice, danas je i zvanično počela pripreme za predstojeći prolećni deo prvenstva u kome „građevinare“ očekuje neizvesna borba za opstanak u Superligi.

aleksandar-jankovic-rad

– Kad smo pravili plan rada za naredni period, polazili smo od trenutnog stanja kluba.Poslednji smo na tabeli, tokom jeseni osvojili smo jedanaest bodova i postigli samo šest golova.Moramo svu našu snagu i aktivnosti da usmerimo ka zajedničkom cilju, a to je ostanak u najvišem rangu. Što se mene lično tiče osnovni zadatak mi je da što brže upoznam sve karakteristike igrača, da se oni priviknu na moj sistem rada i sve ono što ću tražiti od njih. Siguran sam da ćemo na kraju završiti onako kako smo i zacrtali – istakao je Aleksandar Janković, novi trener Rada.

S obzirom na činjenicu da je ekipu preuzeo po završetku jesenjeg dela, Aleksandar janković ne zna puno o igračima koje ima na raspolaganju.

– Sticajem okolnosti, desetak godina nisam bio u našem fudbalu. Rekao sam i igračima, da ih ne poznajem, da ispred sebe imam prazan beli papir i da ćemo se u hodu upoznavati. Naravno da sam ja odgledao sve utakmice koje su oni odigrali jesenas ali smatram da to nije dovoljno, lični kontakt je mnogo značajniji – rekao je Janković.

Ekipa će u Beogradu boraviti do 29. januara za kada je planiran odlazak u Antaliju, gde će „građevinari“ raditi dve nedelje. Pre odlaska u Tursku, planirano je da ekipa odigra tri kontrolna meča sa ekipama iz nižih takmičarskih rangova, dok će tokom boravka u Antaliji odigrati nekoliko utakmica sa kvalitetnijim rivalima.

 

hotsport.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ povradio=“najnovije“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter