0
Fudbal

Bajern dovodi još jednog kvalitetnog igrača besplatno!

Objavljeno: 09.01.14 u 15:35

Sportski direktor Ajntrahta, Bruno Hubner, potvrdio je ranije danas da će Sebastijan Rode na leto otići u ekipu Bajerna iz Minhena.

Rode

Dakle, Bavarci će nakon Roberta Levandovskog, dovesti još jednog odličnog igrača narednog leta i to ponovo bez obeštećenja.

Pomenuti Hubner je potvrdio ovu informaciju za Skaj Sport ranije danas, naglasivši da Rode nije potpisao novi ugovor sa trenutnim klubom. Tako su se obistinile višemesečne spekulacije da će upravo Bajern biti novi Rodeov klub. Izvršni direktor Franfurta je samo kratko izjavio da je za ovo znao još pre 9 meseci kada je igrač prvi put odbio produženje ugovora.

Rode ove sezone još uvek nije upisao niti gol, niti asistenciju u Bundesligi, ali njegovi nastupi iz protekle sezone kao i za mladu reprezentaciju pokazuju da je u pitanju veliki potencijal, koji Bajern nije želeo da ispusti.

hotsport.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ povradio=“najnovije“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter