0
Fudbal

Obradović na probi u Viteseu, nada se ugovoru

Objavljeno: 04.01.14 u 12:18

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije i nekadašnji levi bek Partizana Ivan Obradović trenutno se nalazi na probi u holandskom Viteseu gde će pokušati da se izbori za ugovor.

obradovic-trening-vitese

„Rekli su mi da moj kvalitet nije sporan, ali žele da provere moje fizičko stanje, što je sasvim razumljivo, budući da sam zbog operacije kolena pauzirao godinu dana. Znam šta i koliko mogu i spreman sam da ispunim sve zahteve, da iskoristim priliku i potpišem ugovor“ – rekao je Obradović između ostalog u izjavi za Sport.

25-godišnji levi bek će ići sa holandskim timom na pripreme u Abu Dabi gde će Vitese odmeriti snage sa Volfzburgom i Hamburgerom što je ujedno i prilika za njega da dokaže svoj kvalitet.

Obradović je po odlasku iz Partizana prethodne četitr godine igrao za špansku Saragosu, ali nikada nije u potpunosti uspeo da se istakne pre svega zbog čestih povreda koje su ga odvajale od terena pa je zabeležio svega 47 neastupa.

hotsport.rs/Sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter