0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Dauda traži sastanak sa Džajom, hoće da ide iz Zvezde

Objavljeno: 04.01.14 u 13:33

Nezadovoljstvo Abiole Daude nastalo pre svega zbog problema sa redovnim isplatama nije od juče, ali ono što je novo je da je Nigerijac sa švedskim pasošem zatražio razgovor sa predsednikom kluba Draganom Džajićem kako bi mu se požalio.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Robusni centarfor se još uvek nalazi na odmoru u Švedskoj pošto je trenutno pauza do početka priprema, ali je kako sazanju Novosti preko posrednika zatražio da se sretne sa Džajićem kako bi mu bilo objašnjeno zbog čega nije prodat Genčlerbirligiju iako je na Maraknu stigla zvanična ponuda.

Dauda će najverovatnije zahtevati da bude prodat u zimskom prelaznom roku, a ako se zna ko ga je doveo na Maraknu jasno je i sa koje strane vetar duva.

Podsećamo da je Zvezda navodno bila spremna da ga proda Turcima za 650.000 evra, ali je u klub iz Ljutice Bogdana stigla ponuda od 500.000 evra što nije zadovoljilo prohteve Crvene zvezde.

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter