0
Evropske lige

Solskjer i zvanično menadžer Kardifa

Objavljeno: 02.01.14 u 17:07

Kao što smo juče i najavili igračka legenda Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer preuzeo je menadžersku poziciju u Kardifu pošto je danas potpisao jednogodišnji ugovor sa velškim klubom.

solskjer-kardif-predstavljanje

Solskjer je trenerski zanat pekao u rodnoj Norveškoj gde je sa Moldeom osvojio dve šampionske titule i jedan nacionalni kup, a kaže da je mnogo o svom novom poslu naučio od nekadašnjeg trenera Ser Aleksa Fergusona.

„Mnogo sam naučio od Fergusona i nisam mogao da poželim boljeg tutora nego što je on. Razgovarali smo i o ovoj ponudi, podržao me je i dao mi je nekoliko saveta. Apsolutna je glupost da mi je rekao da odbijem ponudu Kardifa“ – rekao je na predstavljanju omaleni Norvežanin.

O odnosu sa kontraverznim vlasnikom kluba Tanom Solskjer nije želeo mnogo da priča, ali je objasnio da dosadašnja komunikacija između njih dvojice ide u dobrom pravcu i da je unutar kluba situacija sasvim drugačija od onoga kako je to predstavljeno u javnosti.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter