0
Fudbal

Pelegrini ne planira da kupuje, ništa od Matića u Sitiju

Objavljeno: 31.12.13 u 12:07

Britanski mediji su pre samo dva dana pompezno objavili da Mančester Siti planira da u svoje redove dovede srpskog reprezentativca Nemanju Matića za kojeg je pored određene sume novca ponudio i Havija Garsiju. Međutim, od svega toga najverovatnije neće biti ništa pošto menadžer Manuel Pelegrini nema nameru da bude preterano aktivan u januarskom prelaznom roku.

Manuel Pellegrini vows to win Premier League for Manchester City - video

„Redovno analiziramo stanje u ekipi i razmišljamo o tome šta nam je tačno potrebno. Tačno je da se uvek razmišlja o mogućim pojačanjima, ali mislim da nećemo nikog specijalno tražiti tokom januara. Moguće je da se desi neki iznenadni slučaj pa moramo da reagujemo, ali verujem da ćemo biti relativno mirni“ – kazao je Pelegrini.

S obzirom da „građani“ igraju vrlo dobro uprkos odsustvu jednog od boljih strelaca Kuna Aguera i da zauzimaju drugo mesto na tabeli Premijer lige sa samo bodom manjka u odnosu na Arsenal nije ni čudo što ne žele da troše novac na nove igrače.

Ovakva odluka menadžera Mančester Sitija naravno ne znači da narednih dana ime Nemanje Matića neće puniti novinske stupce pošto je Srbin trenutno jedan od najtraženijih igrača za kojim uzdišu najveći evropski klubovi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter