0
Fudbal

Juventus mora da izdvoji 22 miliona za Nanija

Objavljeno: 29.12.13 u 22:14

nani

Nani je izgleda ponovo na izlaznim vratima Mančester Junajteda. Umešni ali često povređeni Portugalac nije u planovima Dejvida Mojesa.

„Stara dama“ želi da pojača svoje redove još jednim igračem sa Ostrva s obzirom da je „eksperiment“ sa Karlosom Tevezom bio veoma uspešan. Sa druge strane, uprkos tome što je Junajted voljan da pusti Portugalca da pređe u Seriju A, cena je prilično visoka i iznosi 22 miliona evra. Deluje da će Juventus, sa namerom da popravi kvalitet ekipe kako bi bila konkurentna i izvan Italije ipak izdvojiti tu sumu novca iako je Nani ove sezone upisao svega osam nastupa i to bez postignutog gola.

Portugalski reprezentativac je pre Mančester Junajteda nastupao za Sporting iz kojeg je 2007. godine došao na „Old Traford“, na kojem nije ispunio očekivanja jer je za šest sezona postigao svega 26 prvenstvenih pogodaka.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter