0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Pazarci zovu Ješića

Objavljeno: 27.12.13 u 10:38

Odlaskom Milana Milanovića u OFK Beograd mesto trenera u Novom Pazaru ostalo je upraženjno, a prema saznanjima Žurnala najozbiljniji kandidat da postane šef stručnog štaba kluba iz grada kraj Jošanice je nekadašnji trener Partizana Miodrag Ješić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Član uprave Novog Pazara Sead Malićević, koji je sa Ješićem sarađivao i u klubu iz Humske ulice, već je razgovarao sa proslavljenim srpskim stručnjakom. Međutim, cela priča je prilično daleko od realizacije pošto Ješić ima važeći ugovor sa libijiskim Al Itihadom pa bi ponuda Novog Pazara morala da bude finansijski veoma izdašna.

Kao što je to i običaj kada neki klub ostane bez trenera odmah se kreće u licitaciju ko bi mogao da vodi klub pa je to bio slučaj i sa Novim Pazarom. pored Ješića na dugoj listi kandidata nalaze se još i Zoran Milinković, Zoran Njeguš, Saša Nikolić, Nikola Peco Radojević, Miodrag Profa Radanović…

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter