0
Evropske lige

Pelegrini nezadovoljan: Arsenal, Čelsi i Liverpul imaju dan odmora više

Objavljeno: 26.12.13 u 16:35

Manuel Pelegrini

Trener Mančester Sitija, Manuel Pelegrini, javno je izrazio svoje nezadovoljstvo rasporedom utakmica tokom praznika i istakao da će glavni konkurenti ‘Građana’ u borbi za titulu, Arsenal, Čelsi i Liverpul, imati dan odmora više.

Kao i svake godine u ovo doba klubovima iz Premijer lige predstoji nekoliko paklenih dana. Mančester Siti u četvrtak u derbiju kola igra protiv vodećeg Liverpula, a u subotu protiv Kristal Palasa, dok će Arsenal, Čelsi i Liverpul nakon mečeva u četvrtak ponogo igrati u nedelju.

„Nije fer, trebalo bi da svi klubovi budu u istoj situaciji. Ovo je prosto neverovatno, da ne kažem smešno, jer razmak od samo 46 sati između dve utakmice nije dobar za igrače, jer ne mogu da stignu da se oporave“, rekao je nezadovoljni Pelegrini i dodao:

„Sve ekipe treba da imaju isti broj dana odmora. Međutim, Arsenal, Čelsi, Liverpul i Totenhem posle današnjih mečeva igraju ponovo tek u nedelju. A mi igramo u subotu, i to nakon današnjeg derbija protiv Liverpula“.

Trener Mančester Sitija, koji je do sada pobedio u svih 8 mečeva na svom stadionu uz impresivnu gol razliku 35:5, osvrnuo se zatim i na borbu za titulu:

„Svaka ekipa ima šansu da osvoji Premijer ligu. U trci nisu samo Liverpul i Mančester Siti, već i Arsenal, Čelsi, Mančester Junajted, pa i Everton i Totenhem. Svi igraju dobar fudbal i biće neizvesno do samog kraja.

Pre današnjih mečeva 18. kola, Liverpul i Arsenal su vodeći na tabeli sa po 36 bodova, Mančester Siti ima 35, a Čelsi 34. Branilac titule, Mančester Junajted je već odigrao svoj meč ovog kola i sada je na 6. poziciji sa 31 osvojenim bodom.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter