0
Evropske lige

Džerard razmišlja o odlasku sa Enfilda

Objavljeno: 26.12.13 u 10:17

Kapiten i legenda  Liverpula Stiven Džerard rekao je da ako bude izgubio mesto u timu da će razmisliti o odlasku iz tima sa Enfilda.

gerrard_2874649

„Imamo talentovanu ekipu, dobro smo odigrali prvi deo sezone, tako da bismo bili veoma razočarani u slučaju da sada počnemo da pravimo kikseve“, rekao je Džerard za zvanični sajt kluba.

Fudbaleri Liverpula trenutno dele prvo mesto na tabeli Premijer lige sa Arsenalom, oba tima imaju po 36 bodova.

„Cilj je završiti među prva četiri tima, to će pomoći klubu u finansijskom smislu jer će onda moći da dovede još bolje igrače. Bićemo kandidati za titulu samo ako deset kola pre kraja budemo u ovoj poziciji. Ne smemo da se zanosimo i da podižemo očekivanjima“, naveo je on.

Džerard je priznao i da bi bio spreman da napusti Liverpul, ako izgubi mesto u timu ili ako bude prestao da uživa u igri na Enfildu.

„Ako se desi tako nešto, a i dalje budem osećao da mogu negde da pomognem, razmislio bih o odlasku u neki drugi klub“, dodao je Džerard.

On je za prvi tim Liverpula debitovao u sezoni 1998/1999, a do sada je za „crvene“ odigrao 646 utakmice i postigao 162 gola.

Džerard je osvojio 11 trofeja sa Liverpulom, među kojima je i Liga šampiona 2005. godine.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter