0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Šimunić razmišlja o kraju karijere

Objavljeno: 25.12.13 u 16:28

Hrvatska sportska javnost nagađa da bi Josip Šimunić mogao vrlo brzo da okonča karijeru u slučaju da mu bude odbijena žalba na suspenziju koju mu je odrezala FIFA zbog ustaških povika na Maksimiru psle utakmice protiv Islanda.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ova pretpostavka je potkrepljena informacijama da je njegov zagrebački Dinamo već angažovao jednog štopera i to Džeremija Travela iz belgijskog Lokerena i da pored njega planira da u januarskom prelaznom roku dovede još jednog centarhalfa.

Šimunić je pauzu u prvenstvu iskoristio da skokne do Australije kako bi posetio porodicu i u dogovoru sa njima doneo konačnu odluku o tome da li će nastaviti da igra ili će „okačiti kopačke o klin“.

Podsećamo da je FIFA Šimunića kaznila sa 10 utakmica suspenzije što znači da je za njega reprezentativna karijera definitivno završena, a postavlja se pitanje ima li svrhe da nastavi da igra za Dinamo

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter