0
Evropske lige

Di Kanio: Ne vraćam se u Lacio dok je Lotito u klubu

Objavljeno: 24.12.13 u 16:52

Paolo Di Kanio

Bivši trener Sanderlenda, Paolo Di Kanio, odlučno je demantovao bilo kakve priče o povratku u Lacio zbog izuzetno loših odnosa sa predsednikom tog kluba, Klaudijom Lotitom.

Sadašnji trener rimskog kluba, Vladimir Petković, odlazi na kraju sezone i preuzima reprezentaciju Švajcarske. Italijanski mediji su odmah krenuli sa spekulacijama ko bi mogao da bude naslednik na klupi Lacija i kao prvi izbor naveli upravo Di Kanija. Međutim, 45-ogodišnji Italijan ima drugačije viđenje situacije:

„Ja trener Lacija? Nikad u životu! Dokle god je Lotito u klubu od te priče nema ništa. Ne volim ga i to svi odlično znaju“.

Za one koji možda ne znaju, Lotito je primorao Di Kanija, koji je od 2004. do 2006. godine igrao za Lacio, da napusti klub jer mu nije ponudio produženje ugovora. Paolo, koji je bez angažmana od septembra kada ga je Sanderlend otpustio zbog serije loših rezultata, prokomentarisao je i odlazak Petkovića sa klupe rimskog kluba:

„Očigledno je da trener više nema moć i da je došlo vreme da se naprave izmene. Petković nije kriv, ali je treneru izuzetno teško da nastavi sa svojim radom kada zna da se bliži kraj saradnje“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter