0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Kasalica: Možda je bolje da se Zvezda i ja rastanemo

Objavljeno: 15.12.13 u 10:18

Došao je u vreme kada je Robert Prosinečki bio trener Crvene zvezde i u tom periodu pokazao delić onoga zbog čega je stigao na Marakanu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Od tada Filip Kasalica nikako da pokaže svoje kvalitete, a prema njegovim rečima razlog za to leži u promeni pozicije na kojoj igra.

„Došao sam u Zvezdu kao drugi strelac lige i centralni napadač, a već dugo ne dobijam šansu na svojoj poziciji. Uvek su prednost imali drugi, a za mene su rezervisana mesta po krilima, bilo da sam starter ili da ulazim s klupe, kao što je uglavnom slučaj u poslednjih šest meseci. Na tim pozicijama ne mogu da pružim ni blizu koliko u sredini napada“ kazao je Kasalica.

Hitronogi fudbaler zbog neisplaćenih zarada ima opciju da poput svojih brojnih prethodnika podnese tužbu protiv kluba i tako postane slobodan igrač. Kasalica je svestan da je na raskrsnici.

„Spreman sam da ostanem i moj stav nije da po svaku cenu odem. Hoću titulu sa Zvezdom, to je moj veliki san i želim da dam maksimalan doprinos osvajanju trofeja. Ali, s druge strane, ne želim da stagniram ili da izgubim status reprezentativca, pa ukoliko neću dobijati priliku koju zaslužujem, onda je bolje da se rastanemo“ rekao je Kasalica.

hotsport.rs/večernjenovosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter