0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nezadovoljni Kasalica: Ne igram na svojoj poziciji, možda i odem

Objavljeno: 14.12.13 u 22:24
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Napadač Crvene zvezde Filip Kasalica priznao je da je nezadovoljan minutažom, ali i pozicijom u timu i najavio mogućnost rastanka sa crveno-belima.

Nezadovoljstvu u taboru Crvene zvezde nikad kraja, jer posle brojnih igrača koji su se tužili sa klubom i potvrdili svoje odlaske, Marakanu bi mogao da napusti i Filip Kasalica.

“Došao sam u Zvezdu kao drugi strelac lige i centralni napadač, a već dugo ne dobijam šansu na svojoj poziciji. Uvek su prednost imali drugi, a za mene su rezervisana mesta po krilima, bilo da sam starter ili da ulazim s klupe, kao što je uglavnom slučaj u poslednjih šest meseci. Na tim pozicijama ne mogu da pružim ni blizu koliko u sredini napada“, rekao je 24-godišnji Užičanin, koji je od 17 mečeva ove jeseni samo protiv Černomoreca u Odesi igrao kao centralni špic.

Kao i ostali Zvezdini igrači, ima uslove da zbog neisplaćenih zarada tuži klub i da preko arbitraže dobije raskid ugovora, međutim to mu nije namera.

“Spreman sam da ostanem i moj stav nije da po svaku cenu odem. Hoću titulu sa Zvezdom, to je moj veliki san i želim da dam maksimalan doprinos osvajanju trofeja. Ali, s druge strane, ne želim da stagniram ili da izgubim status reprezentativca, pa ukoliko neću dobijati priliku koju zaslužujem, onda je bolje da se rastanemo“, zaključio je Kasalica.

hotsport.rs/Novosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter