0
Evropske lige

Frustrirani Vilšir pokazao navijačima srednji prst (FOTO)

Objavljeno: 14.12.13 u 17:19

Mladi fudbaler Arsenala, Džek Vilšir, bio je veoma frustriran prilikom poraza svog tima od Mančester Sitija rezultatom 6:3, u 16. kolu Premijer lige.

Naime, 21-ogodišnji vezista je reagovao pokazivanjem srednjeg prsta navijačima, čije značenje je svima odlično poznato. Trener Arsenala, Arsen Venger, odmah je poručio novinarima da je klub spreman da se suoči sa eventualnom kaznom zbog Vilširovog ispada.

„Naravno, prihvatićemo kaznu ako ona bude izrečena. Ali me zanima šta vi mislite, da li je Vilšir u problemu?“, rekao je Venger.

Ostaje da se vidi kako će disciplinska komisija FA sagledati ovaj gest mladog Engleza, naročito ako se ima u vidu popustljivost prema domaćim fudbalerima. U međuvremenu, na forumima u Engleskoj već su krenula podsećanja da je Luis Suarez pre dve godine zbog istog incidenta bio kažnjen jednom utakmicom neigranja.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter