0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nađ i Rašović ne žele ‘Zvezdaša’ u Partizanu

Objavljeno: 11.12.13 u 13:17
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Najava medija da bi Ranko Stojić uskoro mogao da postane sportski direktor Partizana naišao je na oštru kritiku Alberta Nađa koji trenutno obavlja tu funkciju, ali i trenera Vuka Rašovića.

Obojica su se setila izjave koju je svojevremeno dao sada već bivši prvi čovek Fudbalskog kluba Rad koji je tada rekao „da mu je životna želja da radi u Crvenoj zvezdi“.

„Koliko znam, Stojić je javno rekao da bi voleo da radi u Zvezdi i da mu je to životni san. Pa, kako onda neko ko je to rekao može da podučava najveću legendu Partizana (pim. aut. misli se na Sašu Ilića) uz Mocu Vukotića!? To je veliko pitanje za one koji vode klub. Ako je nekome životni san da radi u Zvezdi neka ide u Zvezdu. To bi isto bilo kao kad bih ja otišao da radim u Zvezdi, a ja to nikada ne bih uradio. Ja volim Patizan“ – rekao je Nađ u izjavi za portal Mondo.

Slično je reagovao i još uvek aktuelni šef stručnog štaba crno-belih Vuk Rašović koji je tim povodom izjavu dao za B92.

„Odbijam i da pomislim da je tako nešto moguće. Zar da nam sportski direktor bude čovek koji je prošle godine izjavio da mu je životni san da radi u Crvenoj zvezdi“ – pita se Rašović.

Ipak, trebalo bi svemu ovome dodati da je ranko Stojić tokom svoje golmanske karijere četiri godin stajao na golu Partizana (1980. – 1984. godine) zabeleživši 92 nastupa.

hotsport.rs/mondo.rs/B92

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter