0
Evrokupovi

Kaka želi jubilarni gol protiv Ajaksa

Objavljeno: 10.12.13 u 14:02

kaka-montolivo

U poslednjem meču grupne faze Lige šampiona, Milan će na svom „San Siru“ dočekati Ajaks u sredu od 20 časova i 45 minuta sa namerom da obezbedi prolaz u nokaut fazu takmičenja.

Rikardo Kaka se nakon ne baš uspešne epizode u Madridu vratio u Milan, ponovo igra i ponovo igra dobro a protiv Ajaksa „čeka“ svoj jubilarni stoti gol za Rosonere:

„Neće biti lako protiv Ajaksa, čeka nas ozbiljan meč u kojem moramo da obezbedimo prolaz. Biće odlično ako baš u sredu postignem jubilarni stoti gol u dresu Milana, to bi bila velika čast za mene“, rekao je Kaka.

Brazilac, koji je inače najbolji brazilski strelac u istoriji LŠ, do sada je upisao 282 meča i postigao 99 golova za Milan.

Na tabeli grupe H trenutno vodi Barselona sa 10 bodova, Milan ih je sakupio dva manje, a Ajaks 3 manje od Katalonaca, dok je Seltik poslednji sa 3 boda i bez šanse da „prezimi“ u Evropi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter