0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda dobila ponudu za Daudu

Objavljeno: 09.12.13 u 10:36
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Abiola Dauda je čini se jedan od retkih fudbalera Crvene zvezde na kojem klub može da zaradi neki novac pošto je jesenji deo sezone odigrao na zavidnom nivou što nije promaklo pojedinim evropskim klubovima.

Prema saznanjima portala redstarbelgrade.info koji je često dobro obavešten o dešavanjima u klubu sa Marakane stigla je ponuda za Nigerijca u iznosu od milion evra od neimenovanog turskog kluba koji bi već u januaru želeo da vidi robusnog napadača u svojim redovima. Podsećamo da je i tokom leta iz iste zemlje bilo interesovanja za Daudu, ali da je tada Zvezdi nuđeno obeštećenje od 600.000 evra što je glatko odbijeno.

Međutim, postavlja se pitanje da li se Zvezdi isplati da u ovom trenutku prodaje jednog od najboljih igrača pošto ima odličnu šansu da posle šest godina vrati titulu šampiona na Marakanu. Tačno je da Slaviša Stojanović u timu ima sličnog igrača u vidu Dragana Mrđe, ali se u poslednje vreme pokazalo da njih dvojica najbolje funkcionišu kada igraju u tandemu.

hotsport.rs/redstarbelgrade.info

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter