0
Fudbal

Del Boske: Znao sam! Van Gal: Ne valja…

Objavljeno: 06.12.13 u 20:01

Visente-Del-Boske

Selektori Visente del Boske i Lui van Gal nisu zadovoljni što će međusobnim duelom Španija – Holandija otvoriti Mundijal u Brazilu u grupi B.

Žreb nije bio naklonjen Špancima i Holanđanima, koji će u reprizi finala iz Južne Afrike otvoriti takmičenje u grupi B u kojoj su još i Čile i Australija.

“Rekao sam da ćemo izvući Holandiju i bio sam u pravu. Njihov tim se promenio, ali tu su i dalje sjajni igrači poput Robena, Van Persija i Van der Varta. Čile je takođe izuzetno neugodan protivnik, a ni protiv Australije neće biti lako“, izjavio je Del Boske.

Selektor Holandije Luj van Gal razočaran je žrebom.

“Ovo nije dobar žreb. Voleo bih da smo u grupi H (Belgija, Alžir, Rusija, Južna Koreja). Igraćemo sa prvakom sveta, pa protiv Australije koju nikad nismo dobili, a ni Čile nije loš tim. Ako i prođemo dalje možemo da udarimo na Brazil. Ovo nije uopšte dobar žreb“, rekao je Van Gal.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter