0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Varga: Biće teže u Subotici

Objavljeno: 03.12.13 u 13:11
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pomoćni trener fudbalera Partizana Zvonko Varga rekao je u utorak da su ambicije kluba uvek najveće i da će njegova ekipa ići na pobede u obe dve utakmice, preostale do kraja jesenjeg dela – u Kupu i prvenstvu.

„Naše ambicije su uvek najveće, želimo da na kraju ovog dela prvenstva i dalje budemo lideri i da izborimo plasman u polufinale Kupa. Hteli mi ili ne, favoriti smo protiv Spartaka u Kupu, šampion bi i trebalo tako da se ponaša, želimo pobedu, ali smo svesni da će biti teže nego pre par dana“ – rekao je Varga novinarima u Sportskom centru Teleoptik, prenosi agencija Beta.

Fudbaleri Partizana u sredu od 13 sati u Subotici igraju protiv Spartaka, utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije. Partizan i Spartak su igrali prošle subote u prvenstvu, kada su crno-beli na svom terenu pobedili sa 2:0.

„Spartak je jako dobra ekipa, pobedili smo i možda smo odigrali jednu od najboljih utakmica na našem stadionu. Spartak sada igra kući, željni su revanša i želeće ofanzivnijom igrom da nam se suprotstave. Očekujem da će igrati kao posle 2:0 u Beogradu. Očekujem dobru, otvorenu utakmicu, bez mnogo kalkulacija. Partizan treba da odigra kao u subotu, možda i bolje, da bi pobedio“ – rekao je Varga.

Zbog kazne Fudbalskog saveza, posle tri utakmice bez publike, crno-beli će igrati pred navijačima.

„Možda nam je protiv Donjeg Srema to i pomoglo (meč bez publike), gubili smo sa 0:2, ali smo u poslednjih pola sata uspeli da prebrodimo psihološki pritisak. Sada posle dobrih igara navijači nam ipak nedostaju, igrači pričaju o tome…“ – rekao je Varga.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter