0
Fudbal

Totehnem ‘krade’ Kapela Rusima?

Objavljeno: 01.12.13 u 12:11

fabio-kapelo-rusija

Rezultati Totenhema u prvom delu sezone su daleko ispod očekivanja pa menadžment kluba ozbiljno razmišlja da uruči otkaz Andreu Viljašu Boašu, ali pre toga želi da mu pronađe adekvatnu zamenu.

U vrhu liste želja londonskog kluba je bivši selektor Engleske i aktuelni selektor reprezentacije Rusije Fabio Kapelo, koji bi sledeće nedelje trebalo da sa „baćuškama“ potpiše novi ugovor prema kojem će na klupi „zbornaje“ ostati do 2018. godine odnosno Mondijala koji će biti održan upravo u toj zemlji.

Naravno, Totenhem ima pravo da poželi bilo kog svetskog stručnjaka međutim veliko je pitanje da li će se Rusi tako lako odreći Kapela u trenutku kada njihova selekcija putuje na Svetsko prvenstvo u Brazil i na kojem prema rečima italijanskog stručnjaka ima velike ambicije. Daleko realnije rešenje je Murat Jakin, trener Bazela, koji se istakao sa dve poebde protiv Čelsija u utakmicama Lige šampiona.

Sudbina portugalskog stručnjaka mogla bi da bude poznata već u nedeljnim popodnevnim časovima ukoliko Totenhem ne uspe da savlada Mančester Junjated odnosno tada bi Viljaš-Boaš već mogao da počne da pakuje kofere.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter