0
Evrokupovi

Kaka: Pobeda nad Seltikom nam vraća samopouzdanje

Objavljeno: 27.11.13 u 20:45

Zvezda Milana, Brazilac Kaka, bio je oduševljen nakon pobede svog tima nad Seltikom (3:0) u 5. kolu grupne faze Lige šampiona.

31-ogodišnji fudbaler je u izjavi nakon susreta otkrio novinarima da je pobeda za njegov tim stigla u pravo vreme, kao i to da je optimista oko šansi Milana da se plasira u osminu finala Lige šampiona.

„Najvažnije je da smo pobedili, nakon serije slabijih rezultata. Ostvarili smo cilj koji smo sebi postavili i osvojili 3 jako bitna boda. Iskreno, rezultat me je malo i iznenadio. Nije da se nisam tome nadao, ali naš naporan rad i dobra igra su na kraju nagrađeni golovima. Smatram da smo to maksimalno zaslužili na ovom susretu. Znali smo da moramo da pobedimo večeras i da će nam naredna utakmica protiv Ajaksa biti odlučujuća za prolaz dalje. Sada sami odlučujemo o svojoj sudbini. Igraćemo na svom terenu, moramo da ostvarimo dobar rezultat. Odgovara nam čak i nerešen rezultat na tom susretu da bismo osigurali prolaz u osminu finala. Pobeda nad Seltikom je stigla u pravo vreme i sigurno će nam pomoći da povratimo samopouzdanje“, rekao je Kaka.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter