0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

I Kasalica bi da ide iz Zvezde

Objavljeno: 27.11.13 u 11:03
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Čini se da se talas odlazaka i traženja raskida ugovora sa Crvenom zvezdom neće završiti na Filipu Mladenoviću i Marku Vešoviću pošto je i Filip Kasalica najavio skori rastanak sa klubom sa Marakane. Naime, reprezentativac Crne Gore je veoma nezadovoljan svojim statusom u timu i timk povodom je već razgovarao sa predsednikom kluba Draganom Džajićem.

„Nema tu neke priče. Želeo sam da saslušam kakvi su planovi pošto očigledno igram samo po neku utakmicu, a takav status ne ide nikome u prilog. Razgovarali smo otvoreno da vidimo koji je sledeći korak. Rastanak je možda i najbolja opcija. Pre dve godine kada sam došao u Zvezdu vredeo sam verovatno više pošto neigranje ubija cenu. Bilo je objektivnih okolnosti, a kada nema kontginuiteta nema napretka“ – kaže Kasalica za „Sport“.

Za razliku od Vešovića i Mladenovića Kasalica verovatno neće podneti tužbu protiv Zvezde pa bi klub mogao da zaradi na njemu ukoliko se pojavi klub koji je spreman da plati obeštećenje.

„Sešćemo ponovo da vidimo koja je realna cena za moj inostrani angažman. Ima par zainteresovanih klubova, a sledi dogovor sa mojim menadžerom Radetom Ćaldovićem da se reši sve na najbolji način“ – jasan je Kasalica.

Podsećamo da su nedavno nezadovoljni zbog male minutaže glas putem društvenih mreža podigli Luka Milunović i Vukan Savićević i da se od tada nije mnogo toga promenilo kada je u pitanju sastav Slaviše Stojanovića kojem u poslednje vreme na ruku idu rezultati koje ekipa ostvaruje pošto su vezane četiri pobede.

hotsport.rs/sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter