0
Evropske lige

Bufon: Pirlo ispred Ronalda i Mesija

Objavljeno: 25.11.13 u 21:59

Po mnogima najbolji golman današnjice, Đanluiđi Bufon, otkrio je ko po njegovom mišljenju zaslužuje da osvoji Zlatnu loptu ove godine.

Kao kapiten italijanske fudbalske reprezentacije Bufon je iskoristio svoje pravo i svoj glas za najboljeg igrača u 2013. godini dao saigraču iz Juventusa, Andrei Pirlu.

„Ja sam svoje glasove rasporedio ovako: Najviše poena za Andreu Pirla, zatim ide Kristijano Ronaldo i na kraju Lionel Mesi“ – saopštio je Italijan.

Mnogima je odmah privuklo pažnju to što je Bufon u potpunosti zanemario Francuza, Frenka Riberija, koji je prošle sezone sa Bajernom osvojio Ligu šampiona, Bundes ligu i Kup Nemačke.

Podsetimo, trojica finalista u trci za osvajanje ovogodišnje „Zlatne lopte“ će biti poznata 9. decembra, dok će pobednik biti proglašen na tradiocionalnoj gala večeri koju organizuje FIFA, u Cirihu 13. januara naredne godine.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter