0
Fudbal

Navijač CSKA štrajkuje glađu zbog sudije!

Objavljeno: 23.11.13 u 18:40

cska navijaci

Navijač CSKA Boris Borisov počeo je u Sofiji štrajk glađu zahtevajući da nacionalni fudbalski savez doživotno suspenduje sudiju Stanislava Todorova koji je, prema njegovom mišljenju, oštetio „armejce“ u prvenstvenom meču sa ekipom Černomoreca. 

CSKA je na toj utakmici, 3. novembra, izgubio sa 2:1, a fudbalski savez (BFU) suspendovao je sudiju na neodređeni period. Ta odluka, međutim, nije zadovoljila gnevnog Borisova.

“Želim na ovaj način da skrenem pažnju celog društva. Za tog sudiju ne bi smelo da bude mesta u bugarskom fudbalu. Nikada nisam video tako arogantnu osobu kao što je Todorov. On više ne sme da sudi“, rekao je Borisov.

Todorov je na pomenutom meču svirao nepostojeći penal za Černomorec, kao i sporan slobodan udarac iz kojeg je domaćin stigao do gola.

Takođe, sudija je poništio pogodak CSKA zbog ofsajda, koji nije postojao. Todorov je kasnije isključio i trenera CSKA Stojča Mladenova zbog protesta.

Ipak, on je posle meča rekao da je odradio svoj posao kako treba.

hotsport.rs/Tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter