0
Fudbal

Žulio Sezar nije papučić

Objavljeno: 21.11.13 u 13:43

zulio-sezar

Na konstantaciju novinara da je čuo izjavu supruge Žuliija Sezara da bi ona volela i dalje da živi u Londonu odnosno da ne želi da se seli golman Kvins Park Rendžersa je imao veoma zanimljiv odgovor.

„Spreman sam da napustim London i nije istina da me žena ne pušta. Ona ukoliko želi da ostane ovde neka ostane, ali ja ću narednih šest meseci igrati negde drugo. Trenutno pregovaram sa Sao Paulom i Internasionalom, a postoje i neki kontakti sa italijanskim klubovima“ – rekao je Sezar.

kada je reč o timovima iz Serije A poznato je da bi Fiorentina rado u svojim redovima videla reprezentativca Brazila, a pored toga interesovanje su pokazali Bešiktaš i Benfika.

Motiv za promenu kluba svakako je predstojeće Svetsko prvenstvo koje će biti održano u Brazilu i na kojem Sezar želi da bude prvi golman selekcije Felipea Skolarija koji će ga svakako češće imati na oku ukoliko pojača neki domaći klub.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter