0
Fudbal

Fridrih menja Subotića i Humelsa

Objavljeno: 21.11.13 u 11:45

manuel-fridrih-borusija

Nakon što je postalo jasno da je za Nevena Subotića sezona završena posle neugodne povrede kolena dortmundska Borusija je na probu dovela iskusnog Maneula Fridriha, a kako se u utorak povredio i drugi centarhalf „milionera“ Mats Humels vicešampiona Evrope i Nemačke je brže bolje potpisao ugovor sa 34-godišnjim defanzivcem do kraja tekuće sezone.

„Vateno krštenje“ u dresu Borusije Manuel Fridrih bi mogao da ima već u subotu u meču 13. kola Bundeslige u kojem će klub iz Dortmunda na svom Vestfalenu ugostiti svog najvećeg rivala – minhenski Bajern, koji je trenutno prvoplasiran na tabeli sa četiri boda više od „milionera“.

Da muka bude još veća za Borusiju pored Subotića i Humelsa povređen je još jedan standardni član odbrambene četvorke – Marsel Šmelcer. Levi bek, kao i štoper, povredu je zaradio na prijateljskom duelu protiv Engleske.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter