0
Fudbal

Miha i Piskavac najavili spektakl (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.13 u 17:53

image

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović i selektor novinarske selekcije Ljubiša Stamenković izjavili su danas da očekuju spektakl u Užicu i najavili pobedu svog tima.

– Biće to još jedna prilika da bolje upoznamo igrače koji igraju Superligu i vidimo ko je od njih potencijalni reprezentativac. Oni će zbog toga sigurno biti veoma motivisani za igru, ali i mi ulazimo ozbiljno u taj meč. Očekujem dosta golova i naravno našu pobedu – rekao je Mihajlović na konferenciji za medije na Zlatiboru i podsetio da je baš on inicirao da se posle devet godina obnovi tradicija igranja ovog meča.

Stamenković je takođe najavio da će njegova selekcija pokušati da pobedi A tim, ali je napomenuo da je rezultat u drugom planu.

– Želimo da prikažemo šta srpski fudbal može u ovom trenutku. U mom timu su osim Smiljanića i Pejčinovića igrači koji se takmiče u domaćem prvenstvu i ne sumnjam da će pružiti maksimum – poručio je Stamenković.

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović očekuje pun stadion u Užicu .

– Ova utakmica će biti samo u najavi prijateljska, jer reprezentacija svaku utakmicu igra da pobedi. Ljubiteljima fudbala u Užicu pokazaćemo da Srbija ima perspektivne igrače – rekao je Ivanović.

Kapiten novinarske reprezentacije Nemanja Pejčinović najavljuje tešku utakmicu za njegov tim.

– Sigurno neće biti lako protiv A selekcije, koja je kvalitetnija ekipa i dugo igra zajedno. Ipak,mi nećemo propustiti šansu da se pokažemo u najboljem izdanju. Nećemo izneveriti publiku, koja će sigurno doći u velikom broju – poručio je Pejčinović.

Utakmica između reprezentacije Srbije i selekcije novinara igra se u utorak od 20 sati na Gradskom stadionu u Užicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter