0
Fudbal

Nant pokušava da zaradi na Đorđeviću

Objavljeno: 17.11.13 u 10:08

djordjevic

Čelnici Nanta su se izgleda malo kasno setili da Filipu Đorđeviću ponude novi ugovor i čini se da su čak i ljuti na srpskog reprezentativca što će narednog leta bez obeštećenja napustiti „kanarince“.

„Spremili smo novi ugovor za Filipa i nadamo se da će ga potpisati. Ne bi trebalo da zaboravi da smo bili uz njega i u dorbu i u zlu, ne verujem da je preko noći zaboravio da je redovno primao platu i tokom osam meseci kada nije igrao zbog povrede“ – rekao je francuskim medijima predsednik Nanta Vladimir Kita.

Ubojitim centarforu narednog leta ističe ugovor sa Nantom zbog čega je postao prilično tražena roba pošto će klub koji ga bude angažovao morati samo da izdvoji novac za njegovu platu odnosno neće platiti Nantu obeštećenje koje bi verovatno bilo milionsko da Đorđević ima višegodišnji ugovor sa klubom.

Za reprezentativca Srbije zainteresovano je gotvo polovina Serije A, a pretpostavlja se da su čelnici Lacija najbliži tome da ga uvere da je prava odluka da dođe u njihv klub. Pored toga u redu stoje i najbolji francuskih klubova, kao i nekoliko premijerligaša i bundesligaša.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter