0
Fudbal

Kolman ostaje na klupi Velsa

Objavljeno: 16.11.13 u 10:38

image

Selektor Velsa Kris Kolman produžio je ugovor na dve godine sa Savezom, pa će tu reprezentaciju predvoditi do kraja kvalifikacija za EP 2016. godine.

Čelnici Fudbalskog saveza Velsa su nekoliko meseci odlagali odluku o nastavku saradnje.

„Pričalo se da li ću produžiti ugovor sa Savezom. Ali, srećan sam što sam to učinio i radujem se predstojećim izazovima“, rekao je Kolman na konferenciji za novinare u Kardifu.

Reprezentacija Velsa će u subotu u Kardifu igra prijateljsku utakmicu sa Finskom.

Mediji su spekulisali da će Kolman preuzeti Kristal Palas, ali on je rekao da to nikada nije nameravao i da ga nisu kontaktirali čelnici londonskog kluba.

„Velika je čast raditi kao selektor Velsa, to je najvažniji posao koji ću ikada raditi. Imam dve godine iskustva i to će nas učiniti boljima. U pojedinim trenucima je bilo teško, ali nekada je bilo fantastično i ne želim to da predam nekom drugom treneru. Želim da završim ono što sam započeo sa ovim igračima“, rekao je on.

Reprezentacija Velsa je takmičenje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, u Grupi A završila na pretposlednjem, petom mestu sa 10 bodova iz 10 utakmica. Ispred su bile Belgija, Hrvatska, Srbija i Škotska, a iza Makedonija.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter